combaterea și exterminarea dăunătorilor

ADIOMUSTE ofera servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie adaptate nevoilor dumneavoastra, cu costuri reduse. Va oferim cele mai eficiente solutii de prevenire dar si de combatere impotriva daunatorilor. Serviciile noastre de deratizare, dezinsectie si dezinfectie se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, institutii publice, agenti economici si persoane fizice oferind posibilitatea incheierii de contracte avantajoase.

Detinem autorizatia necesara prestarii de servicii DDD (deratizare, dezinsectie si dezinfectie) emisa de “Directia Sanitar Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor” , iar dupa fiecare lucrare se emite catre beneficiar un Proces Verbal din care va rezulta cantitatea de substanta folosita, metoda de lucru, si multe alte detalii, acest P.V. fiind recunoscut de toate unitatille care au competenta de a verifica existenta acestor lucrari.

Detinem un personal autorizat si calificat in domeniul D.D.D care lucreaza cu echipamente performante si cu substante de minima toxicitate pentru om, acreditate de Ministerul Sanatatii asigurandu-se rezultate exceptionale. Toate acestea sub atenta supraveghere a unui medic veterinar cu experienta de 20 de ani in servicii DDD, atestat de Directia Sanitar Veterinara.

Serviciile noastre

Dezinfectie

Oferim tratamente profesionale de dezinfectie, prevenind formarea de tulpini biologice rezistente si mentinand un nivel scazut de incarcatura...

Dezinsectie

Oferim tratamente profesionale de control a daunătorilor: gandaci, furnici, viespi, muste, molii, purici, căpuse, păduchi şi alte artropode.

Deratizare

Furnizam tratamente profesionale pentru controlul rozătoarelor pentru a proteja casa si industria de atacul şoarecilor, şobolanilor şi a altor...

Portofoliu

Misiunea noastră principală este să oferim medii sănătoase, confortabile, superioare și curate, care să ofere liniște sufletească și confort, creând relații extraordinare cu clienții noștri minunați.