Dezinsectie

Dezinsectie

Tratamente de dezinsectie şi de combatere a insectelor nocive

Insectele daunatoare pot provoca leziuni grave si reprezinta un risc grav pentru sănătatea publică. Gandacii,de exemplu,sunt micro-organisme extrem de periculoase pentru om, în timp ce, viermii si moliile pot ataca şi deteriora iremediabil grinzi, podele,mobilier,textile,bunuri din piele şi îmbrăcăminte.Gândacii ataca alimentele, contaminand cu secretii, ouă şi excremente. Afidele şi unele insecte sunt paraziţi de plante verzi care pot slăbi arbori, arbuşti şi plante ornamentale, uneori până la punctul uscare.
SC ADIOMUSTE SRL oferă tratamente profesionale de control a daunătorilor: gandaci , furnici , viespi , muste molii , purici, căpuse, păduchi şi alte artropode.Protejeaza sanatatea ta,a familiei tale si a angajaţilor tai de pericolul bolilor si infectiilor!
Suna la 0740 590 024 sau scrie la caseta de e-mail adiomuste@gmail.com şi cere intervenţia tehnicienilor noastri.
Dezinsectia impotriva gandacilor

Gândacii sunt insecte mici cu corp aplatizat maro sau cafeniu, activi în special pe timp de noapte prin canale de scurgere, canalizari,a locuri de depozitare a deşeurilor, precum si prin orice alte locuri unde au găsit substanţe în descompunere. În timpul explorării lor, aceştia pot veni în contact cu produsele alimentare contaminandu le, cu un număr mare de microorganisme nedorite cum ar fi bacterii patogene,virusi,protozoare,viermi intestinali,ciuperci,etc. În timpul zilei, gandacii se ascund inlocurile unde gasesc adapost,respectiv crapaturi si fisuri ale peretilor.

Dezinsectia impotriva viespilor si albinelor

Viespile şi albinele sunt insecte care isi fac cuib folosind amestecuri de resturi vegetale. În interior există un număr de celule hexagonale, grupate în faguri, în care trăiesc şi sunt hrănite larvele.Cuiburile sunt, de obicei construite în interiorul cavităţilor de copaci, în crevase, cosuri de fum sau în pământ, fiecare specie preferand medii diferite.
În unele cazuri ,aceste insecte, atrase de substanţe zaharoase găsite în interiorul clădirilor, isi pot construi cuib în poduri sau în apropierea uşi şi a ferestrelor .Pot fi foarte agresive provocand muscaturi dureroase atunci când sunt nervoase sau ameninţate. Prezenţa unei colonii este, aşadar, un pericol grav. Permiteţi profesioniştilor noştri sa se ocupe de eliminarea coloniei!

Dezinsectia impotriva mustelor si tantarilor

Unele colonii de muste si tantari pot găsi condiţii favorabile pentru dezvoltarea lor, multiplicandu se rapid şi incontrolabil.Cel mai frecvent se afla in parcuri şi grădini şi cauzeaza probleme pentru oameni si animale de companie.Cere ti solutia noastră pentru tratamente de combatere a dăunătorilor!

Dezinsectia impotriva altor artropode dăunătoare

SC ADIOMUSTE SRL prevede combaterea intr un mod profesional împotriva nenumăratelor specii de dăunători, care pot ameninţa casa sau de afacerea dumneavoastra, rapid şi în condiţii de siguranţă : furnici, purici , paduchi , capuse , acarieni ,molii, arahnide , afide si multe alte artropode dăunătore.În plus, tehnicienii nostri va stau la dispozitie pentru a oferi toate sfaturile necesare pentru a rezolva problemele de infestare specifice.

Dezinfectie
Dezinfectie

Oferim tratamente profesionale de dezinfectie, prevenind formarea de tulpini biologice rezistente si mentinand un nivel scazut de incarcatura...

Deratizare
Deratizare

Furnizam tratamente profesionale pentru controlul rozătoarelor pentru a proteja casa si industria de atacul şoarecilor, şobolanilor şi a altor...