Deratizare

Deratizare

Tratamente profesionale de deratizare împotriva şoarecilor, şobolanilor şi a altor rozătoare

Animale inteligente şi cu o adaptabilitate mare, timp de secole rozătoarele trăiesc în strânsă legătură cu omul parazitand mediile. Ele traiesc în poduri, depozite, hambare şi pivniţe, si mânca aproape orice substanţă comestibila putand ajunge să mestece materiale diverse, de la lemn la beton, contaminand cu fecale si urina alimentele cu care vin în contact provocând astfel daune de containere şi de ambalare.

SC ADIOMUSTE SRL furnizeaza tratamente profesionale pentru controlul rozătoarelor pentru a proteja casa si industria de atacul şoarecilor,şobolanilor şi a altor rozătoare , asigurand sănăatea ta şi a membrilor familiei tale,precum si a angajaţilor şi a clienţilor dumneavoastra. Sunati la 0740590024 sau scrie la caseta de e-mail adiomuste@gmail.com şi cere intervenţia tehnicienilor nostrii: cu ADIOMUSTE rezolvarea problemelor de infestare este atât de uşoara!

Tratamente, şobolani si şoareci

Şoarecii şi şobolanii sunt mamifere mici cu corp flexibil şi suplu, activand mai ales noaptea şi frecventand casele, fabricile, depozitele, precum şi orice alte locuri, unde au găsit produse alimentare, şi temperaturi ale apei utile pentru supravietuire si reproducere.Sobolanii si soarecii sunt responsabili pentru răspândirea diverselor micro-organisme şi pentru transportarea dăunătorilor periculoşi, cum ar fi puricii şi căpuşele . Ei pot intra în contact cu produsele alimentare sau suprafeţe în cazul în care sunt pregătite (bancuri de lucru, unelte si utilaje) facand astfel contaminarea periculoasă.

SC ADIOMUSTE SRL vă oferă toate sfaturile şi serviciile de care aveţi nevoie pentru a contracara debutul de infestare cu soareci si sobolani la domiciliul dumneavoastra sau la domiciliul afacerii dumneavoastra, oferind instalarea de echipamente profesionale , precum şi orice refacere a mediului necesara pentru protejarea spaţiilor de intruşi nedoriti.

Dezinfectie
Dezinfectie

Oferim tratamente profesionale de dezinfectie, prevenind formarea de tulpini biologice rezistente si mentinand un nivel scazut de incarcatura...

Dezinsectie
Dezinsectie

Oferim tratamente profesionale de control a daunătorilor: gandaci, furnici, viespi, muste, molii, purici, căpuse, păduchi şi alte artropode.