Dezinfectie

Dezinfectie

Ce este dezinfectia?

Dezinfectarea este o metoda de distrugere a germenilor, virusilor si microbilor, complementara curateniei. In mod normal, aceasta se realizeaza dupa ce suprafetele au fost curatate. In cazul zonelor infectate, dezinfectantul se va aplica imediat dupa contaminare.In mediul extern,din diferite motive, apare potentialul existentei microorganismelor patogene ( neutilizarea alimentelor,condiţii fizice şi chimice improprii de mediu, etc ..).Aceste organisme pot fi supuse asa numitilor “dezinfectanti naturali”cum ar fi razele ultraviolete,insa in lupta impotriva bolilor infectioase nu ne putem baza doar pe procesul de dezinfectie naturala,aceasta trebuind sa actioneze direct asupra agentilor patogeni din mediu,cu mijloace de prevenire a transmiterii(direct sau indirect)pentru organismele sanatoase.

SC ADIOMUSTE SRL oferă tratamente profesionale de dezinfectie,prevenind formarea de tulpini biologice rezistente si mentinand un nivel scazut de incarcatura microbiana.Protejeaza sanatatea ta,a familiei tale si a angajaţilor tai de pericolul bolilor si infectiilor!

Suna la 0740 590 024 sau trimite un mail la adiomuste@gmail.com şi cere interventia tehnicienilor nostri.

Dezinsectie
Dezinsectie

Oferim tratamente profesionale de control a daunătorilor: gandaci, furnici, viespi, muste, molii, purici, căpuse, păduchi şi alte artropode.

Deratizare
Deratizare

Furnizam tratamente profesionale pentru controlul rozătoarelor pentru a proteja casa si industria de atacul şoarecilor, şobolanilor şi a altor...